Ne olmasını bekliyordunuz ki?
Şahsen uçup kaçacağı yönünde bir beklentim yoktu (Gol makinesini mizah amaçlı yazdım yukarıda yanlış anlaşılmasın). 2017'deki Monaco - BJK maçında bile "Falcao bitmiş artık" demiştim izlerken. Ama bu kadar da kötü olacağını tahmin etmiyordum.
Transfer olduğu dönemde Gomis'e 1M€ zammı çok gören yönetimin Falcao'nun maliyetine gireceğine inanmıyordum FFP varken. Elimizde zaten 13M€ bayıldığımız Diagne ve yedek Mitroglou vardı. Sonradan sızan yanak yanağa Falcao fotoğrafları, Diagne'nin her fırsatta satılacağının söylenmesi vs. derken taraftarlar da Falcao ile yatıp kalkmaya başlamıştı. Taraftarlardan çok asıl kabahatli burada yönetim. Yani çıkıp "Biz ilgilenmiyoruz" falan diyebilirlerdi.
Yönetim ve biz taraftarlar Falcao'dan çok iyi dersler çıkardık, çıkartmaya devam edeceğiz. Bu durum diğer takımlar için de geçerli. Artık 30 yaş üzerinde, yıldız sıfatlı transferlerin adı geçince akla ilk Falcao gelmeli bundan sonra.
--------------------------------------------------------------------------------------------------