Arkadaşlar şu tüm konulara bir açıklık getirelim. Öncelikle sizler için alt yapımızı değiştirdiğimizi belirtmek istiyorum. XenForo'ya geçilmesiyle artık forumda çok sık yenilikler yapılabilecek, yapabileceklerimiz kısıtlı olmayacak.
- Foruma portalın ekleneceğine dair tüm yetkililerin açıklaması var zaten. Bir kere de ben söylemiş olayım, foruma portal eklenecek.
- Tema konusunda ise şu an yeni bir tema üzerinde çalışıyorum. Pazar günü kullanıma hazır olur diye umuyorum. Dileyenler forumun en alt kısmından "Torrent Oyun v1" kısmına tıklayıp, "Default Style" ile temel XenForo temasına geçiş yaparak, karanlık temadan kurtulmuş olurlar.
- Arama yapabileceğiniz bölüm zaten var. "Ara" kısmından arama yapabilirsiniz.
- Foruma gelecek yeniliklerden sonra, eskiyi aramayacağınızın garantisini verebilirim.
Sizlerden istediğimiz sadece biraz sabır ve anlayış. Yılların forumunun sistemini değiştirmek o kadar kolay değil sonuçta. Sağlıcakla kalın, iyi forumlar!
T-O Üyelerini Dikkate Alıp Objektif Bir Yorum İçin Teşekkür Ederim.
Bu Yeni Görünüm Site açısından ilerde daha fazla katkı sağlar konusunda inancınız tamsa güzel.
Bizim dediğimiz nokta şu: tamam bu görünüm daha yeni geldi geliştirilecektir düzenlenecektir ama ne kadar sürede ve ne kadar geliştirelecek Gerçek T-O Görünümünü aratır mı ?
*Ara Kısmından Oyun Yazınca o Oyunla ilgili En Son Yazılan Konular Çıkıyor Eskiden İlk başta oyun olurdu dediğimiz gibi şu anda bu görünümün T-O tam anlamıyla oturtmanız gerekiyor
Şu anda T-O yöneticileri, site yapımcıları vs. Daha iyi bir T-O için zor bir yola girdiler lakin eğer siteyi boşlarlarsa çalışmazlarsa bu görünümü tam anlamıysa T-O ya oturtamazlarsa Gerçek T-O Görünümünü kesinlikle aratır ve millet forumda takılmakta zorlanır
Son Olarak Şunu Söylemek İstiyorum:
Burası Sıradan Bir Forum Değil Aynı Zamanda Oyun Sitesidir, Torrent sitesidir...