Alınabilir, iyi karttır. Ama 3060 ti serisi aralık ayında çıkacak deniliyordu. 3050 ti ve 3060 da ocak veya şubat ayında. Ne kadar doğru bilmiyorum. bekleyebilirsiniz isterseniz.
İndirim günlerinde düşerse alınabilir. Ancak piyasamız köylü kurnazı (1-2 ayda yenilenecek ps5 stoğu için bile 15 binden fiyat çeken hırbolar) olduğu için yeni seri çıksa bile pek düşmez diye düşünüyorum. Dlss desteği olan er kart güzel bence ama. Seçim sizin tabi.
4500 e 2070 super bulabileceğini sanmıyorum ben baktığımda 5500-6000 seviyelerinden başlıyordu 3070 de 6500 civarında 2000 üstünde fark varsa 2070 super tercih edilebilir ama sanmıyorum
4500 e 2070 super bulabileceğini sanmıyorum ben baktığımda 5500-6000 seviyelerinden başlıyordu 3070 de 6500 civarında 2000 üstünde fark varsa 2070 super tercih edilebilir ama sanmıyorum
Kesinlikle alınmamalı, AMD yeni RX6000 serisi çıkıyor yavaşça yılbaşında daha çok model görürüz gibi. Şahsen AMD F/P açısından tercih ederdim. Şu an fiyat olarak fazla gelebilir ama ilerleyen dönemlerde düşücektir.
Kesinlikle alınmamalı, AMD yeni RX6000 serisi çıkıyor yavaşça yılbaşında daha çok model görürüz gibi. Şahsen AMD F/P açısından tercih ederdim. Şu an fiyat olarak fazla gelebilir ama ilerleyen dönemlerde düşücektir.
Cengiz hocam selamlar. Uzun zamandır göremiyordum yorumlarınızı. Pc donanım konularında çok yönlendirici yorumlarınız oldu daha önce ben dahil birçok arkadaşa. Özletmeyin kendinizi.
Bende Amd ciyim ama sanki Amd 6000 serisi fiyatlardan dolayı biraz daha geride gibi. Eskiden daha makul fiyatlarda ürünler sunarlardı ve Nvidia tarafındaki muadilleri ile kapışırdı bu ürünler. Bazen yetişir bazen yaklaşırdı performans olarak. Ama şimdi bakıyorum Nvidia ile 49 dolar mı ne fark var modellerde. Artıları eksileri var tabi iki markanin birbirine. Amd vram konusunda sağlam geliyor falan. Ama ne bileyim o kadar büyük rakamlar ödeniyorsa 50 dolar fazla ödenip Nvidia ya yönelenebilir. Tabi en güzeli beklemek. Piyasa daha tam oturmadı. İki markada yeni çıkan modellerde ciddi stok sıkıntısı yaşıyor. Fiyatlar zaten tuzlu.
Cengiz hocam selamlar. Uzun zamandır göremiyordum yorumlarınızı. Pc donanım konularında çok yönlendirici yorumlarınız oldu daha önce ben dahil birçok arkadaşa. Özletmeyin kendinizi.