Kardeş bu oynadığın oyun ETS 2 mi?
ETS 2 ise eğer bana kullandığın modların linkini -BMW modu da dahil olmak üzere- bana buradan ya da özelden atabilir misin?
Aynen 6. oyun gibi seriye hakaret niteliğinde bir oyun olmamış.FPS bakış açısıyla farklı bir oyun olur zannetmiştim ama oynanış ve harita olarak biraz RE 2 tadı aldım.O oyundan çokça esinlendikleri belli oluyor ama diğer arkadaşların da dediği gibi bulmacalar pek de çeşitli değiller maalesef.Yine de film vari hikayesiyle oyuncuyu oyunda tutan bir oyun.Uzun bir aradan sonra ilk defa bir oyunu tek oturuşta uzun saatler oynayabildim.Oyunun yarısındayım ve toplamda 9 saat oynamışım.Bu arada bu oyuna 2. başlayışım, ilkinde yarım saat oynayıp sevememiştim, bu yüzden beklentim de düşüktü.
Her yerde karşıma çıkan bu kötürüm ninede bir iş var ama du' bakalım.
Bu arada niye söylemiyorsunuz la, bu jetonlar meğersem kafesleri açmak için kullanılıyormuş.
Oyun bunu bile söylemeyerek bulmaca haline getirmiş, jeton oyunun yarısında düştü bende.
Uyarıcıları da ne gerek var diye toplayıp toplayıp kasaya atıyordum.Meğersem o da baya iş görüyormuş.Envanterim kurşun ve ilaçlarla doldu.
Bu arada niye söylemiyorsunuz la, bu jetonlar meğersem kafesleri açmak için kullanılıyormuş. Oyun bunu bile söylemeyerek bulmaca haline getirmiş, jeton oyunun yarısında düştü bende. Uyarıcıları da ne gerek var diye toplayıp toplayıp kasaya atıyordum.Meğersem o da baya iş görüyormuş.Envanterim kurşun ve ilaçlarla doldu.
Yok hocam korkmuyorum zaten de oyunun sonunda bütün müsibet bunun yüzünden olmuş gibi bir şey çıkacak diye tahmin ediyorum.Oyun genel itibariyle korku filmlerine benzediği için böyle bir olasılık aklıma geldi.Oyun göründüğü kadar korkutucu değil bu arada.SOMA bile daha gergindi.
Göz kanatan modifiyesi ile alfa Romeo Giulia Quadrifoglio bol sıfırlı fiyatı ile bayilerde.
Not: Bu oyunun grafikleri iyi mi kötü mü çözemedim. Gece mesela arabayı ne renk yaparsan yap rengi belli olmuyor.Gündüz renkler gerçekten uzak gözüküyor. Forza'ya bakıyorum sonra buna bakıyorum sonra bir daha Forza'ya bakıyorum ama sonra windows sürümüm aklıma geliyor... Her neyse işte bu oyunun renk paleti çok tuhaf.Yağmur vs çok tuhaf duruyor. Düşükte değil grafikler high ama anlamadım. Neyyysee iyi geceler.
Soma candır hocam. Çok mütevazidir, bilmeyeni çoktur ama oynadığım en iyi hikayeye sahip oyunlarda ilk 5'e girer rahat. Yani çok yaratıcı, sürükleyici, ters köşeleri olan muazzam bir bilim kurgu hikayesi sunuyordu. @Transient Ghost
Bu arada niye söylemiyorsunuz la, bu jetonlar meğersem kafesleri açmak için kullanılıyormuş. Oyun bunu bile söylemeyerek bulmaca haline getirmiş, jeton oyunun yarısında düştü bende. Uyarıcıları da ne gerek var diye toplayıp toplayıp kasaya atıyordum.Meğersem o da baya iş görüyormuş.Envanterim kurşun ve ilaçlarla doldu.