Bende hiç ses sorunu olmadı, yapay zeka tanka bindiğimde donmuş olarak ortalarda kalan birkaç npc haricinde bana kötü gelmedi.Hatta kimi yerde görünmez olduğumda acaba hangi mesafeden algılayacaklar diye şüpheye düşürdükleri oluyordu.Tank haricindeki bölümlerde de aman aman bir salaklıklarını görmedim.
En çok devam etmesini istediğim oyun serilerinden biri. Insomniac geri dönmeyeceğiz demişti ki dönmeleri de saçma olur adamların elinde Spider-Man var. Multiplayer modu da en çok zevk aldığım oyunlardan biri.
yalnız değilsin üzülme 4 defa dlc leri ile bitirdim ve oyun hala kurulu duruyor
4 defa dediğimde gwent görevleri hariç butun gorevler silahlar zırhlar falan hepsi
yalnız değilsin üzülme 4 defa dlc leri ile bitirdim ve oyun hala kurulu duruyor
4 defa dediğimde gwent görevleri hariç butun gorevler silahlar zırhlar falan hepsi
En çok devam etmesini istediğim oyun serilerinden biri. Insomniac geri dönmeyeceğiz demişti ki dönmeleri de saçma olur adamların elinde Spider-Man var. Multiplayer modu da en çok zevk aldığım oyunlardan biri.
Fps oyunlarını tpsye değişmem.
Oyun güzel gerçekten beğendim.
Ps3 exclsuivelere girişme niyetim vardı.
Resistance başlangıç oldu. Bu arada emulatörle oynuyorum ve gayet iyi performansı. Hatta oynarken canlı yayın yapıp letsplay de aldım. Merak edenler varsa diye bırakıyorum.
Cyberpunk, Witcher 3'ün içerik ve harita olarak 3 katı olmayacak dostum, yanlış bir algıya düşmüşsün.Hatta biraz daha küçük haritası olacakmış.İçerik olarak Witcher 3'ten o kadar eksik olmayacak olsa da Witcher 3'e nazaran haritası küçük olacağı için açık dünyasındaki aktiviteler ve oynanış saati biraz daha kısa olacaktır.Ama yine Witcher 3'teki gibi ücretsiz genişleme paketleri de çıkacakmış.Oyun atıyorum 60-70 saat sürmese de bi' 40 saat falan sürer diye tahmin ediyorum.
Cyberpunk, Witcher 3'ün içerik ve harita olarak 3 katı olmayacak dostum, yanlış bir algıya düşmüşsün.Hatta biraz daha küçük haritası olacakmış.İçerik olarak Witcher 3'ten o kadar eksik olmayacak olsa da Witcher 3'e nazaran haritası küçük olacağı için açık dünyasındaki aktiviteler ve oynanış saati biraz daha kısa olacaktır.Ama yine Witcher 3'teki gibi ücretsiz genişleme paketleri de çıkacakmış.Oyun atıyorum 60-70 saat sürmese de bi' 40 saat falan sürer diye tahmin ediyorum.
Witcher 3 ün genişleme paketleri ücretsiz miydi ? Ben neden Normal oyun 20 TL iken full edition a 30 verdim ? Uzun zaman önceydi ama eminim paketler ücretsiz değildi
Witcher 3 ün genişleme paketleri ücretsiz miydi ? Ben neden Normal oyun 20 TL iken full edition a 30 verdim ? Uzun zaman önceydi ama eminim paketler ücretsiz değildi
Tüm paketleri olmasa da ücretsiz verilen bir genişleme paketi vardı diye hatırlıyorum.Zaten son okuduğum bir Cyberpunk haberinde ''tıpkı Witcher 3'teki gibi ücretsiz genişleme paketleri Cyberpunk'a da gelecek'' denmezdi.
Tüm paketleri olmasa da ücretsiz verilen bir genişleme paketi vardı diye hatırlıyorum.Zaten son okuduğum bir Cyberpunk haberinde ''tıpkı Witcher 3'teki gibi ücretsiz genişleme paketleri Cyberpunk'a da gelecek'' denmezdi.
genişleme paketini ücretli yayınladı alanlar hearts of stone ve blood and wine a para ödemedi. Sonra 16 adet ücretsiz dlc çıkarıp herkese ücretsiz verdi.
Üf hocam ne ettin? Oyunu oynayıp bitireli çok uzun zaman olmuştu. Bir daha başlayacağım sanırım.
Bu arada kanımca Rogue, Black Flag'den bir tık hoştu. Hikayesi çok alışagelmedik olmasa da tema olarak Templar saflarına geçmek çok eğlenceliydi bana kalırsa. Unity ile aynı anda çıktığı için spin-off tadında bir oyundu, beklenen değeri görmedi ama üstüne biraz daha düşünülse çok daha güzel olabilirdi
Witcher 3e 2 hikaye odaklı genişleme paketi çıktı biri aynaci mülayim digeri kan emicilerle is tutan baci bunlar ücretli diğerleri oyun içi küçük yan görevler silah Zırh gibi küçük şeyler ücretsiz çıktı yanılmıyorsam 16 tane idi