Bu bir korku-gerilim oyunu ; gizemli atmosferini çok beğendim oyuncuya bunu aşılamasını çok iyi biliyor,diğer serilerden de bildiğim üzere,oyunun hikayesine az buçuk değinecek olursak bir çift uçakta giderken birden uçak yere çakılıyor,karakterimiz bayılıyor ve uyandığımızda yanında ne eşi ne de diğer yolcuları bulabiliyor,bir çölün ortasına gelmişiz,notları bulup öyle ilerliyoruz (notlar burada çok önemli hikaye için) bazen görsel-işitsel olarak halüsinasyon görüyoruz,(kazadan dolayı mı bilmem) yüksekten korkan bir karakterimiz var aynı zamanda,notları bularak ilerlediğimiz sırada mağara giriyoruz DANK diye içeri giriyoruz,içerisi tabi ki çok karanlık ve bunun için hayati önem taşıyan sınırlı olan kibritleri bulmaya çalışıyoruz(yoksa karakterimiz karanlıktan korkup aşırı strese maruz kalıp deliriyor) açıkça söylemeliyim ki karanlıktan önümü göremedim bazen,bu durum da beni epeyce gerdi,karanlıkta 1-2 defa jumpscare yedim afiyetle.(hemde böyle bir şeyi bekliyorken) karanlıktan tiksinip,oyunu kapatma noktasına geldim,bir şans verip ilerledim,oyun biraz daha açılmaya başladı,görsel şölen diyebileceğimiz şeyler gördüm,iş ilginçleşmişti,ama şimdilik oyuna ara verdim,çünkü karanlık oyun beni yoruyor

elimden geldiğince anlatmaya çalıştım ama,sorularına yanıt bulabilmişsindir umarım...