Evet Arkadaşlar Herkese Hayırlı Geceler
Son Zamanlarda Oynayacak Oyun Sıkıntısı Çekiyorum Her Türlü Aksiyon Alabileceğim Seçimli Oyunlar İlk Tercihim Ama Her Türden Oyuna Açığım
Evet Arkadaşlar Herkese Hayırlı Geceler
Son Zamanlarda Oynayacak Oyun Sıkıntısı Çekiyorum Her Türlü Aksiyon Alabileceğim Seçimli Oyunlar İlk Tercihim Ama Her Türden Oyuna Açığım
3A Yapımlar (Araya düşük bütçeliler de karışmış olabilir)
Metro Serisi [2 oyunlu Redux versiyonu ve Exodus] Batman Serisi [A. Asylum, A. City, A. Origins ve A. Knight] Dead Space Serisi Sniper Ghost Warrior Serisi [3. oyun hariç, 1-2 ve Contracts] Hitman Serisi Sniper Elite Serisi Mirror Edge Serisi Bioshock Serisi Syndicate (2012) ReCore Halo Serisi (pc'ye çıkan Reach, 2 ve 3, CEA güzel değil) HellBound Tomb Raider Serisi (2013 ve sonrası) The Evil Within 1-2 Mafia Serisi (3. oyun abartıldığı kadar oynanmaz değil) Resident Evil Serisi (berbat olan 6. oyunu hariç) A Plague Tale: İnnocence Sekiro: Shadow Dice Twice Star Wars: Battlefront 2 Star Wars: Jedi Fallen Order Chernoblyte (erken erişim oyunu, oynanabilir durumda) The Outer Worlds Fallout Serisi (oynamadım ama iyidir) The Surge 1-2 (bana göre değildi, yarıda bıraktım) Sleeping Dogs (10 numara oyun, tekrar bile oynanır) Code Vein (Dark Souls ile animenin karışımı) TPDA Man of Maden A Way Out (tek başınıza oynayamazsın maalesef) Blair Witch (korku-gerilim oyunu) Borderlands Serisi Callof Cthulhu Serisi Yakuza 0 - Kiwami - Kiwami 2 Dishonored 1-2-Death Outsider Wolfenstein Serisi (The New order'dan öncesi de iyidir) AC Serisi Watch Dogs 1-2 Battlefield Serisi Medal of Honor 2010 ve Warfighter Far Cry Serisi (5'i sevmedim ama New Dawn bana daha iyi gibi geldi) Heav Rain DOOM 2016 ve Eternal Ace Combat Serisi (savaş uçağı oyunu) H.A.W.X (savaş uçağı oyunu) Deadfall Adventures The Darkness 1-2 Devil May Cry Serisi PREY (2017) Splinter Cell Serisi Crysis Serisi Metal Gear Solid 5 (oynayabiliyorsan tüm seri) Stranglehold Ryse: Son of Rome (oynanışı tek düze ama yine de sarıyor) The Witcher Serisi Nier: Automata Quantum Break (keşke biraz daha oynanışa abansalardı) Control (Quantum Break'in daha oynanışlısı) Get Even (psikolojik gerilim+shooter) Hellblade: Senua's Sacrifice SOMA Alien Isolation Ghost Recon Serisi (Future Soldier'ı özellikle oyna) Titanfall 2 Call of Juarez Serisi (Cartel hariç, Bound in Blood ve Gunslinger'ı tavsiye ederim) Vanquish Metal Gear Rising: Revengeance Raiders of the Broken Planet (sonradan ismi değişmiş sanırım) İnside Limbo Little Nightmare Unravel 1-2 Hotline Miami Ori and Blind Forest ve Wild of the Wisp Trine Serisi Kane and Lynch 1-2 (1'i es geçme) Dead Rising Serisi Shadow of Warrior 2 (1'i beğenmemiştim) Spec Ops The Line Styx Shard of Darkness (ilkini beğenmemiştim) Sherlock Holmes Serisi Murdered: Souls Suspect Xcom Declasified The Bureau: XCOM Declassified LA Noire Mass Effect Serisi Mad Max Alien vs. Predator Need For Speed Serisi Darksiders Serisi Gears Serisi Wanted: Weapons of Fate Dark Sector Final Fantasy XV (15) We Happy Few Deus Ex Serisi Rage Serisi (1'i es geçme) Fear Serisi Lord of Fallen Black Mesa Stanley Parable Half Life 1-2
INDIE Oyunlar (Bazı 3A oyunlardan daha kaliteliler de var)
Haimrik (İngilizce öğretir) Not A Hero Hotline Miami Mr. Shifty The Hong Kong Massacre Black The Fall Strider Far Lone Sail Cuphead 7. Sector Trine Serisi Huntdown GRIS Below West of Dead The Path of The Crow CreepyTale All Zombies Must Die Giana Sisters: Twisted Dreams Liberated Sea of Solitude Samurai Jack - Battle Through Time Peaky Blinders - Mastermind Ape Out Ghost of A Tale My Friend Pedro (ben beğenmedim) Neon City Rider Hidden Dragon Owlboy The Journey Braid Magibot Megaman 11 Old Man's Journey Unravel 1-2 Little Nightmares Deadlight Direct. Cut Guns Gore Cannoli 2 (kaçırmış olabilirsin) Dandara Headlander The Fall Part 2 Salt and Sanctuary (kolay bir oyun değil) Nex Machina (bu da kolay değil) Splasher Trespassers Samsara Celeste Remnants of Naezith (Türk oyunu) Redemeer Ruiner Filthy Lucre Hand of Fate 1-2 Rime Hob Transistor Tesla and Lovecroft World of One Enlightenment Warp DYO [2 kişilik ama tek kişi de oynanır] Brothers - The Tale of Two Sons [tek kişi zor oynar] Rayman Serisi Armed with Wings Rearmed Bastion Luftrausers [kafası uçmuş bir Nazi pilotu] Katana ZERO Synthetik Level 99 Axe Rage Teslagrad Akane Super Fancy Pants Adventure [eski bir efsane] Volume [izometrik gizlilik oyunu] Mark of the Ninja (remastered) [2D gizlilik oyunu] Phantom Trigger Planet Alpha Projekt (bulmaca oyunu) Pummel Party (eğlenceli kapışma oyunu) Robbie Swifthand Slash or Die 2 SteamWorld Dig 2 The Bridge The Gardens Between [macera] The Swords of Ditto Unworthy Zomborg Alien Breed Impact Alien.Breed 2-Assault Alien Breed 3 - Descent Aura Of Worlds CHOP [kapışma oyunu] The Messanger Cybarian The Time Travelling Warrior Death.Fungeon Death's Gambit Door Kickers Action Squad [küçük boy bir Swat oyunu] Duck Life Battle [ilginç bir oyun] Expand [bulmaca] Fistful of Gun [izometrik Vahşi Batı oyunu] FRAMED Collection [farklı tarzda bir bulmaca oyunu] Hue [farklı bir bulmaca daha] Mana Spark Ninjin Clash of Carrots Nuclear Throne Neon Drive [müzikal bir araba sürme oyunu] SpeedRunners [kapışma oyunu] Party Crashers [kapışma oyunu] Party Panic [eğlenceli bir kapışma oyunu] Pool Panic [ilginç bir bilardo oyunu] Project Downfall [FPS oyunu] Roof Rage [güzel bir kapışma oyunu] Running With Rifles Pacific [izometrik 2. dünya savaşı] Samurai Wish [Hotline Miami tarzı] Sparticles [] Squirm Tanks V Hands Armed & Treaded [eğlence odaklı kapışma oyunu] The Room 1-2 [bulmaca oyunu] To Leave Tokyo 42 Unrect The.Way Super Meat Boy Beeftacular [Meet Boy tarzı] The End is Night [Meet Boy tarzı] Black & White Bushido [2 kişilik kapışma oyunu] Stick Fight [2 kişilik kapışma oyunu] Brawlhalla [2'den fazla ...] Claws of Furry Dead Cells Dig or Die Galaxy Champions TV GIBZ GoNNER Guacamelee 2 Hinterhalt 2 [düşük grafikli FPS shooter] Immortal Planet Infinite Road [challenge'a dayalı bir oyun] Kopanito All Stars Soccer [küçük ama güzel bir futbol oyunu] Last Day of June Figment Flat Heroes [farklı tarzda bir kapışma oyunu] FutureGrind [challenge'a dayalı] Lucah Born Of A Dream OneShift [bulmacalı] Shift Quantum [bulmacalı] Basingstoke Bridge Constructor-Portal [Portal temalı köprü yama oyunu] Domiverse [Güzel bir kapışma oyunu] Fear Effect Sedna Full Metal Furies Stealth Inc 2 - A Game of Clones KillAllZombies [sadece zombi öldürmelik oyun] Lara Croft and the Guardian of Light Lara Croft and the Temple of Osiris Light Fall Machinarium [iyi bir point and click oyunu] SpeedRunners [kapışma oyunu] 39 Days to Mars Airscape The Fall of Gravity Alien Swarm