Karakterin yeteneklerini arttırmak istediğimde Calculating Upgrade Cost, Please Try Again In A Few Moments diyor my career da çözüm bilen var mı?
Fitgirl kurdum ve my career unlocker crack yaptım.
Karakterin yeteneklerini arttırmak istediğimde Calculating Upgrade Cost, Please Try Again In A Few Moments diyor my career da çözüm bilen var mı?
Fitgirl kurdum ve my career unlocker crack yaptım.
Hepinize özelden, açıklaması ile yolladım arkadaşlar.
Hayır sadece MyCareer için bu, diğer kapalı olan Mod'lara etki etmiyor.
Online oynamıyorsun, sadece o Mod için internet bağlantısı gereksinimini ortadan kaldırıyor.
Kardeşim merhaba, son linke uygun my career unlockerı değil mi? ben internetten tüm videoları izledim fakat yapamadım. sana zahmet olmazsa banada yollar mısın nasıl yapacağımı
oyunu fitgirl indirdim. update'ini yaptım ancak oyun açılmıyor. hata felanda vermiyor direk başlamıyor. Bilgisayarım oyun için yeterli. neden olabilir ?
oyunu fitgirl indirdim. update'ini yaptım ancak oyun açılmıyor. hata felanda vermiyor direk başlamıyor. Bilgisayarım oyun için yeterli. neden olabilir ?
Bir de Windows ve ekran kartı güncellemelerini kontrol et, eksik olmamalı (her oyun için).Ek olarak yükleme esnasında virüs programın veya Win. Defender crack'i engellemiş veya silmiş olabilir.