Arkadaşlar daha önce hiç format atmadım.Pc 3 senelik,ilk defa atacağım.Dosyayı usb belleğe indirip atacağımı biliyorum ama bilgisayarımda cd rom yok formattan önce indirmem gereken başka driver var mı bilmiyorum.İnternetteki çeşitli kaynaklardan okuyup belki bir yanlışlık yapmak istemiyorum.Buradaki bilgili arkadaşlardan biri adım adım temiz bir şekilde anlatırsa sevinirim.Şu an Win 10 pro kullanıyorum.İndirebileceğim win 10 home linki de atarsanız iyi olur.Bu arada C D ayırmadan tamamına atmak istiyorum
Windows un kendi sitesinden edinebilirsin.
W10 home sürümü iso şeklinde indirip rufus programı ile usb belleğe yazdırıcaksın.
Driverler için başka şeylere gerek yok manuel indirirsin ya da windows update yaparak kurar.
Bios kısmını bilmiyorum ara yüz olarak ama bilgisayarı kapatıcaksın usb belleği takıcaksın.
Biostan HDD YA da SSD nereye kuruluysa windows un artık onu değiştirip usb seçip usb üzerinden bilgisayarı açman gerek.
Ondan sonra windows kurulum ekranı gelir.
Adımları falan izle C D oluşturmıycam diyorsun oluşturduğun bölümlerin hepsini silip yeni yer açıp ne kadarlık SSD HDD kapasitesi görüyorsun hepsini oraya atıycaksın.
Atayıp oluşturduktan sonra üstüne windows u kurucaksın.
Kurulumda key falan ister key falanla da uğraşma yok de geç.
Kurulduktan sonra kmspico kullanarak windows u etkinleştir.
Update yap diverlerı kurar o.
Kurmadığı driverlar olursa tek tek manuel kendin kurarsın program öneriyim diycem driver pack solution kullanıyordum ben daha iyileri illaki vardır araştır olmadı dediğimi kullan.