1.5.6 beta dan çıkmış mı? Takip etmiyorum 1 haftadır. O zaman 1.5.7 de beta ya çıkmıştır.korsana beta yı ekliyorlarsa 1.5.7 de gelmiş olmalı ama oyunun kendisi problem yuvası iken beta denemek ne kadar akıllıca bilemiyorum.
1.5.6 beta dan çıkmış mı? Takip etmiyorum 1 haftadır. O zaman 1.5.7 de beta ya çıkmıştır.korsana beta yı ekliyorlarsa 1.5.7 de gelmiş olmalı ama oyunun kendisi problem yuvası iken beta denemek ne kadar akıllıca bilemiyorum.
Kullandığım kaynakta beta olduğuna dair bir bilgiye rastlamadım muhtemelen betadan çıkmış halidir.Hatta başka kaynağa da baktım orda da yazmıyordu.Bu arada daha düşük boyutlu GOG sürümü de varmış, indirmek isteyen ona da bakabilir, ilk paylaştığım Steam sürümüydü (42,3 GB olan).
Rica ederim, maalesef kıran grup tarafından ya da herhangi bir kaynakta bu oyun için sadece update dosyaları paylaşılmıyor.
Edit: Bu arada son sürüme sahip değilim diye üzülme, yarın bir gün yine bir güncelleme gelir yine son sürüme sahip olmamış olursun.Çok da elzem bir güncelleme olduğunu sanmıyorum.