Maalesef bir tahminde bulunmak zor.Ancak isterseniz oyunun çıkışından itibaren geçen süreyi ve yüzdeyi karşılaştırıp kendiniz bir tahminde bulunabilirsiniz.Ne zaman tamamlanacağını biz bile kestiremiyoruz açıkçası.
türkçe yamayı çeviren arkadaşlardan izin alıp burda indirebileceğimiz şekilde paylaşılamazmı yönlendirdikleri siteye üyede oldum ama bir türlü indiremiyorum
türkçe yamayı çeviren arkadaşlardan izin alıp burda indirebileceğimiz şekilde paylaşılamazmı yönlendirdikleri siteye üyede oldum ama bir türlü indiremiyorum
Outlook veya Gmail'den sitenin onaylamak için gönderdiği linkten girersen şifren onaylanıp giriş yapabileceksin.Outlook veya Gmail'e girersen gönderilen mesajı görürsün dostum.Yapamazsan özelden link atarım.
öncelikle herkese merhaba bir sorum olacak dodiden indirdim kurdum hiçbir sıkıntı yoktu 2-3 bölüm oynadım hatta ama ordinary routine bölümüne yani 4.göreve geçemiyorum oyun orada donuyor pcyi tekrardan başlatmam gerekiyor bu sorunu yaşayan yada çözümünü bilen varmı ?
Beyaz temadaki görünümleri aşağıdaki gibi ''sayfa şeklindeki ikonlara'' tıklayarak indirebilirsiniz.Siyah tema kullanıyorsanız ikonlar kum saati şeklindedir.
Ekran kartın yetersiz fakat Youtube videolarındaki benchmark'lar doğruysa sorun sadece ekran kartı değil; arka planda fuzuli çalışan programlar, sıcaklık veya önemli derecede fps kaybına yol açan bir oyun içi ayar da olabilir.Bir de oyuna bir update falan gelmişse maalesef korsanda ona ulaşmamız mümkün değil.Ama kesin olarak sorun ekran kartında diyebilirim.
aga oynadım kilise görevini yaptım kapadım dahada açılmadı binkwdll hatası verdi sonra intten bulup system32 ye felan attım şimdide açılıo oyun şiddet içerir vs yazılarında kapanıyo ana ekranda çözümü bilen varmıdır