Arkadaşlar öncelikle merhaba ben fazla kitap okumuş birisi değilim yeni yeni başlacağım artık kitap okumaya bana önerebileceğiniz bir kitap varmı dediğim gibi henüz yeni yeni başlayacağım
bilim kitapları olabilir
kendini geliştirme kitapları olabilir
Günbegün Mahşer Zombi kitabı. Ben de sevmem hiç okumayı ama bir arkadaş okurken dikkatimi çekti ve ben de okudum. Bitirdim. Çok hoş bir kitap. Okurken zevk aldım
kitap değil ama yazar önerecem; kişisel gelişim kitabı okumak istiyorsan ilk okuman gereken isimlerden biri DALE CARNEGIE dir. Tony Buzan bulursan onu da oku.
Kitabın konusu, insanın az uykuyla neler başarabildiğini ve başarabileceğini öyküsel bir biçimde anlatıyor.Hiç sıkılmadan okunabilecek bir kitap. gamecerenimo
Kitap okumayı çok severim ve sana çok güzel kitaplar önerebilirim:
Labirent Serisi
Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları
Şeker Portakalı
Simyacı
Hayvan Çiftliği
Ölülerin Alacakaranlığı
Şimşek Hırsızı
Dostlar çok teşekkür ederim hepsini not aldım alıp okuyacağım eğer daha da aklında olan varsa yazabilir onlarıda not alırım hepinize tekrardan teşekkür ederim
Kitabın konusu, insanın az uykuyla neler başarabildiğini ve başarabileceğini öyküsel bir biçimde anlatıyor.Hiç sıkılmadan okunabilecek bir kitap. gamecerenimo
Stephen King - It (O) - Kalın olmasına rağmen çok güzel bir kitap.
The Witcher Son Dilek - Güzel bir kitaptı.
Taht Oyunları (Game of Thrones) - Başlamanı tavsiye ediyorum.
Hayvan Mezarlığı - Stephen King - Daha önce filmini izlediğimden konuyu biliyorum o yüzden sarmadı maalesef ama güzel kitap.