Bir şey sormam lazım. 1060 ile rx 470 benzer kalitede kartlar ama birisi minimum birisi önerilen. 1660 super ise 1060'tan çok daha iyi bir kart ama alt alta yazılmışlar. Valhalla'da da benzer bir durum vardı. Bu nasıl mümkün olabilir?
Bir şey sormam lazım. 1060 ile rx 470 benzer kalitede kartlar ama birisi minimum birisi önerilen. 1660 super ise 1060'tan çok daha iyi bir kart ama alt alta yazılmışlar. Valhalla'da da benzer bir durum vardı. Bu nasıl mümkün olabilir?
Çünkü çok büyük ihtimalle 60 fps değerine göre yazılmış. 1060 daha iyi 470 den. Yani 1060 ın 60 fps aldığı yerde rx 470 bir tık aşağıda bir değer alır. Önerilen de ise 1060 60 fps, 1660 bir tık daha yüksek değer alır. Ama 1660, 1440p Ultra da 60 fps alamayacağı için mecbur önerilene yazılır..
Uzun zamandır ses soluk yoktu merak ediyordum valla. Çok güzel duruyor oyun ama çıkmasına baya varmış. Absolution ve diğer ayrı 1-2 serisini bitiren birisi olarak bekliyorum. Şahsen önceki oyunlar güzeldi bir şikayetim yoktu bakalım bunda ne olacak.
Cyberpunk 2077 pastasından yemek isteyen bir başka oyun daha.Watch Dogs yaptı olmadı, şimdi sıra Hitman'de.Bu arada GhostRunner direkt bu türde olduğu için onu saymamak lazım ki o başarılı bile oldu.Geçenlerde hiç alakam olmamasına rağmen House Flipper adındaki oyuna Cyberpunk adında bir DLC geldiğini gördüm.Aynı şekilde bu mantıkla çıkacak bir Hitman'in de iyi olacağını pek düşünmüyorum açıkçası.