Pc'nin donanım bilgilerini üyeliğe kaydediyor ve başka pcde çalışmıyor. Farklı pcde girince uyarı veriyor. Öyle olursa 1 kişi alır 1000 kişiye verir. Bunun önüne geçmek için yapmışlardır.
Pc'nin donanım bilgilerini üyeliğe kaydediyor ve başka pcde çalışmıyor. Farklı pcde girince uyarı veriyor. Öyle olursa 1 kişi alır 1000 kişiye verir. Bunun önüne geçmek için yapmışlardır.
Bence de olmaması gereken bir sistem. Bağış ile para kazanamıyorlar para kazanmak istelerini anlayışla karşılıyorum büyük bir emek var ortada. Dediğiniz gibi belli ücretle satsa sanırım daha iyi olacak.
la oyuna para wermioz yamayamı para wericez ) komik abone olup habire para isticek emek war ama bundan önçeki yamacılarında emegi wardı istememişlerdi artık başka yama grupu yama cıkarırsa bedava indiricez bekleyelim bi umut
la oyuna para wermioz yamayamı para wericez ) komik abone olup habire para isticek emek war ama bundan önçeki yamacılarında emegi wardı istememişlerdi artık başka yama grupu yama cıkarırsa bedava indiricez bekleyelim bi umut
Artık oyunlar eskisi gibi değilki en basit aksiyon oyununda bile 500.000 satırdan fazla kelime artık amatörce işlere girişen adamların seviyesinin üstüne çıktı bu yama işi.
Ekipler kendini geliştirmişler 18.50 civarı bir ücret ödedim ve için de ki çoğu yamaya ulaştım bence makul bir fiyat. Keşke ücretli yapacak olanlar böyle abonelik sistemi yapsa teker teker para vermesek onlara da hak veriyorum sonuçta kimse babasının hayrına red 2 gibi ağır metin içeren yapımları devamlı olarak ücretsiz çıkarmak istemez bir yere kadar. (bu arada Horizon Zero Dawn ve Mad max i bitirdim daha 6.7 çeviri var emeklerine sağlık tüm ekiplerin ücretli ücretsiz başarıları daim olsun.)