Merhaba, 20 yaşındayım ve İzmir'de yaşıyorum. Aşırı nadir bir isme sahip olduğum için adımı yazmıyorum, çünkü anonim kalmak istiyorum. Sabah 11'de kalkıyorum kahvaltımı yapıyorum ve bilgisayar başına geçiyorum, annem ve babam çalıştığı için öğleden sonra 4'e kadar kardeşime ben bakıyorum (pazar hariç). İkinci öğretim üniversite öğrencisi olduğum için derslerim akşam oluyor. Bazen 6'da başlıyor 9'da bitiyor, bazen 7'de başlayıp 11.30'da bitiyor (cuma dersim yok).
Pandemi yüzünden daha çok tek takılmaya başladım ve güzel bir bisiklet aldım. Cuma veya cumartesi akşamları bisikletle İzmir turu gibi bir şey yapıyorum. (Göztepe, Fah. Altay, Alsancak arasında mekik dokuyorum; susadığımda ya Göztepe çimlerinde ya da Alsancak'ta çimlere oturup bir bira yudumluyorum).
Genelde 2 haftada bir F1 yarışları oluyor. Bazen cumartesi günleri sıralama turları izliyorum, ama pazarları hiç bir yarışı kaçırmıyorum. Hafta sonları Premier League ve F1 izlemek en büyük zevkim. Gece 3 gibi uyuyana kadar da YouTube, Netflix, Reddit, Ekşi Sözlük gibi yerlerde zaman geçiriyorum.
F1, FIFA, PES, Valorant, Haxball, RDR2 şuanda oynadığım oyunlar.