GTA 5'in yeni ve güncel sürümü 1.52 olanı paylaşacağım ve GTA 4 The Complete Edition v1.2.0.32 + Radio Downgrader+ Vanilla Fixes Modpack v1.3 Finalini yükleyecektim. Yani 2020 versiyonunu 2021 yılına giriyoruz da ondan.
GTA 5'in yeni ve güncel sürümü 1.52 olanı paylaşacağım ve GTA 4 The Complete Edition v1.2.0.32 + Radio Downgrader+ Vanilla Fixes Modpack v1.3 Finalini yükleyecektim. Yani 2020 versiyonunu 2021 yılına giriyoruz da ondan.
Oyun paylaşımını torrent veya link olarak yapmak yasak (kısaca oyun paylaşımı yasak).Bu yetkili kişilerce yapılan bir şey.Yalnız mod paylaşımı yapabilirsin.VirusTotal sitesinden ekleyeceğin linkin taramasını yapıp sonucunu da açacağın konuya eklemen gerekiyor.Aşağıdaki yere konu açabilirsin.
Oyun paylaşımını torrent veya link olarak yapmak yasak (kısaca oyun paylaşımı yasak).Bu yetkili kişilerce yapılan bir şey.Yalnız mod paylaşımı yapabilirsin.VirusTotal sitesinden ekleyeceğin linkin taramasını yapıp sonucunu da açacağın konuya eklemen gerekiyor.Aşağıdaki yere konu açabilirsin.
Herkeste olmasa da Fitgirl Repack'lerden olan genel bir sorun maalesef.Sanal bellek arttırıp yeniden yüklemeyi dene istersen.Bir de yükleme esnasında varsa anti-virüs programını veya Win. Defender'ı geçici olarak devre dışı bırakmalısın.Ek olarak yükleme esanasında pc'yi yoracak işlemler yapmazsan daha stabil yüklenecektir.
Bu çözüm önerilerine rağmen yine yüklemekte sorun yaşarsan, aşağıdaki torrent'lerden istediğini indirebilrsin.Baştaki yani RGL-Rip yazanı indirirsen indirdikten sonra kurulum yapmana gerek kalmaz çünkü oyunun kurulmuş halini indirmiş olacaksın (en güncel hali).Bu arada sürüm isimlerini de yazdım, Türkçe yama kuracaksan isimlerine bakarak uyumlu olup olmadıklarını öğrenebilirsin.