Dostlar selam,
Çıktığı dönemde bitirdiğim Star Wars Jedi Fallen Order'a biraz oğlumun tutturması biraz da Star Wars açlığımdan dolayı zor modda ikinci kez başladım. Oyunun ilk iki saatinden sonrası biraz beni baymıştı zamanında checkpoint olayları, save mantığını falan sevemediğimden ama işte piyasada Star Wars oyunu yok güncel grafikli. Geçen ay da battlefront 2'yi ikinci kez bitirmiştim. Star Wars Squadrons'da fiyatı malum, kırılmadı da henüz. Gamepass üyeliğim deseniz bitti. O yüzden ona da başlayamadım henüz. Döndük dolaştık tekrar Star Wars Jedi Fallen Order'a anlayacağınız
Codex sürümü var, herhangi ciddi bir problem yok oyundan atma gibi vs ama zaman zaman özellikle de video-gameplay geçişlerinde falan böyle minik droplar oluyor. Daha önce 2019'du sanırım oyunu bitirdiğim dönemde bu dropları düzelten updateler çıkmış ve kırılmışlardı . Onlar bu sitede bir yerlerde var mıdır ya da güvenilir kaynak bilen. Bakındım zamunda'ya falan ama bulamadım torrent namına bir şey. Yardımcı olan bir kardeşim olursa sevinirim.
İyi forumlar.