sa beyler bişey sorcam pubg lite girmeye çalışıyorum beyaz ekran valorantta girmeye çalışıyorum ondana hata veriyo oyunlar açılımıyo sebebi nedir sizce
sa beyler bişey sorcam pubg lite girmeye çalışıyorum beyaz ekran valorantta girmeye çalışıyorum ondana hata veriyo oyunlar açılımıyo sebebi nedir sizce
Ekran kartını güncelle, olmazsa bir kaç sürüm geriye dön. O da olmazsa DX güncelle. Hadi diyelim o da olmadı 2005-2019 arası tüm VC++ programlarını kur. Daha da olmazsa bir zippo benzini ve kibrit iş görecektir
cpy de ki adamlar corona olmuşlar karantiları bitsin oyunu kıracaklarmış; ay sonuna yani 2 gun içinde bekleniyor diyorlar ruhani boyuttan aldığım duyumlar böyle.
Ne güzel işte, adamlar ''yapay'' zekanın hakkını vermişler.
Kimi oyunlar var ki npc'lerin akıllı olduklarını düşündürmeye başlıyor, onlar kadar rezil(!) olmaktansa... Ne diyorum acaba ben.
Aşağıdaki full oynanıştan nerde kaldığını bulup ortlama ne kadar kaldığını da öğrenebilirsin.Spoiler yerim diye çekiniyorsan spesifik bir şey söylersen ben sana söylerim dostum.
Aşağıdaki full oynanıştan nerde kaldığını bulup ortlama ne kadar kaldığını da öğrenebilirsin.Spoiler yerim diye çekiniyorsan spesifik bir şey söylersen ben sana söylerim dostum.
Hocam platformlar arası fark yok, her platformda iki seçenek var hikayenin akışıyla alakalı. İlki Orijinal hali, hikayenin asıl deneyimini veren seçenek. İkincisi ise Kronolojik hali, ismi gibi kronolojik ilerliyor hikaye. Kronolojik hali hikayede spoilerlar verdiği için ilk Orijinal haliyle oynanması gerekiyor sonra istersen Kronolojik haliyle oynayabilirsin farklı tat almak için.
Dostum söylediğin kısmı şuan hatırlayamadım ama sana kısaca şunu söyleyebilirim:
Tren'in üstünde olduğumuz kısım oyunun yaklaşık yarısına tekabül ediyor (veya gitar çaldığımız).Şuan ne desem oyunun belli kısımlarıyla ilgili spoiler verir diye söyleyemiyorum maalesef.Eğer o kısma gelmediysen şimdiden söyleyerek spoiler vermiş olacağım.Bir de benim oynadığım kısım arkadaşın da dediği gibi oyunun kronolojik hali (tam tersi de olabilir, bilmiyorum).Bu oynanışta bir bölümde çocuk veya ergenken başka bir bölümde karakterin başka bir dönemini yaşıyoruz.Yani anlayacağın çocukluktan büyüklüğe doğru gitmiyor oyun.Yaşlar karışık olarak oynanıyor.