Playstore'da güzel indirimler var şu sıralar. Death Stranding çıkış yaptığından bu yana en fazla indirimi almış şuan. Steam'de de bu akşam indirimler başlayacak. İlgilenen bi' göz atabilir.
The Crew 2'yi aldım. Uplay'den etkinleştiriliyor haberiniz olsun. Payback'i de alacaktım ama tr yama sadece Cpy sürümünde çalıştığı için şu anlık vazgeçtim gibi. Bir de nfs run 5 TL çok uygun. Bu tür iyi fiyatlar varsa başka söylerseniz alırız.
ulen şu ea kadar üç kağıtçı firma yok ya. Sanırsın olağan üstü grafikler, kaplamalar gelecek vay be diyeceğimiz gerçekçilik eklenecek oyuna
zaten açıklama yapmalarına gerek yoktu. Oyuncular tanıyor bu konuda EA yı. Kimse şaşırmadı. Her nesil geçişinde pc sallanıyor. Seneye 22 de pc de eski jenerasyon çıkacak demedi demeyin. Muhtemelen Konami'de Pes'te aynı haltı yiyecek...
ulen şu ea kadar üç kağıtçı firma yok ya. Sanırsın olağan üstü grafikler, kaplamalar gelecek vay be diyeceğimiz gerçekçilik eklenecek oyuna
zaten açıklama yapmalarına gerek yoktu. Oyuncular tanıyor bu konuda EA yı. Kimse şaşırmadı. Her nesil geçişinde pc sallanıyor. Seneye 22 de pc de eski jenerasyon çıkacak demedi demeyin. Muhtemelen Konami'de Pes'te aynı haltı yiyecek...
Steam indirimleri saat 9'da mı başlayacak? Steamdb'ye göre öyle diyor da.
Bir de sonbahar indirimi mi yoksa Black Friday indirimi mi olacak tam olarak bilen varmı?
Steam indirimleri saat 9'da mı başlayacak? Steamdb'ye göre öyle diyor da.
Bir de sonbahar indirimi mi yoksa Black Friday indirimi mi olacak tam olarak bilen varmı?