şu oyunuda orjinal alın be hem türkçe altyazısıda var ben gittim sırf türkçe olduğu için aldım acımadım sonuçta adamlar senin dilini önemseyip oyuna eklemiş siz de destek olmak için satın alın mutlaka.
Umarım CODEX te oyun türkçedir aksi takdirde boşa indirmiş olacağım. Net bilgisi olan veya indirmiş olan kimse yok mu ? Türkçe mi değilmi diye bize bi bilgi versin.
@Transient Ghost Merhabalar , repack sürümlerinde malum sadece eng/rus altyazı oluyor, gelen repacklerde türkçe altyazı olmayacak diye düşünmekteyim ayriyeten türkçe altyazı tek dosya halinde upload edebilir misiniz? Repackler kırıldığında sürüme eklemek için.
Arkadaşlar codex sürümde türkçe altyazı mevcut. Cyberpunk.2077.Language.Pack.Only-CODEX sürümündeki açıklamada 10 adet ses dosyası içerir yazıyor. Bu yüzden bu dil paketini indirmenize gerek yok!
Arkadaşlar codex sürümde türkçe yama mevcut. Cyberpunk.2077.Language.Pack.Only-CODEX sürümündeki açıklamada 10 adet ses dosyası içerir yazıyor. Bu yüzden bu dil paketini indirmenize gerek yok!
Arkadaşlar codex sürümde türkçe altyazı mevcut. Cyberpunk.2077.Language.Pack.Only-CODEX sürümündeki açıklamada 10 adet ses dosyası içerir yazıyor. Bu yüzden bu dil paketini indirmenize gerek yok!
Arkadaşlar 107 GB'lık GOG sürümünde ki Bonus klasörü ne işe yarıyor. Çoğu rar şeklinde de kurulum sırasında onları da kuracak mı? Ben şimdi Codex sürümü indiriyorum. İnşallah pişman olmam TR var mı Codex sürümünde