Arkadaşlar acaba bunda day one patchi var mı ve ilerde gelecek güncellemeler konusunda sıkıntı yaşar mıyız ?
Edit: Reddite okuduğuma göre day one içeriyormuş ve ileride gelecek güncellemer ile diğer codex sürümlerinde olduğu gibi uyumlu
Var hocam. Day one patch included diyor sitesinde. CODEX sürümünün GOG sürümünden farkı crack yapılması gerekmesi ve ingilizce dışında diğer dillerin ses dosyalarının bulunmaması.
preload sürümünü unpackliyip oynadım 1 saat sanırım patchsiz hali 1050 ti i3 7100 de 30 fps falandı arabada third person dışında çok fps drop yediğim yer olmadı
şu oyunuda orjinal alın be hem türkçe altyazısıda var ben gittim sırf türkçe olduğu için aldım acımadım sonuçta adamlar senin dilini önemseyip oyuna eklemiş siz de destek olmak için satın alın mutlaka.
şu oyunuda orjinal alın be hem türkçe altyazısıda var ben gittim sırf türkçe olduğu için aldım acımadım sonuçta adamlar senin dilini önemseyip oyuna eklemiş siz de destek olmak için satın alın mutlaka.
Umarım CODEX te oyun türkçedir aksi takdirde boşa indirmiş olacağım. Net bilgisi olan veya indirmiş olan kimse yok mu ? Türkçe mi değilmi diye bize bi bilgi versin.
Umarım CODEX te oyun türkçedir aksi takdirde boşa indirmiş olacağım. Net bilgisi olan veya indirmiş olan kimse yok mu ? Türkçe mi değilmi diye bize bi bilgi versin.
@Transient Ghost Merhabalar , repack sürümlerinde malum sadece eng/rus altyazı oluyor, gelen repacklerde türkçe altyazı olmayacak diye düşünmekteyim ayriyeten türkçe altyazı tek dosya halinde upload edebilir misiniz? Repackler kırıldığında sürüme eklemek için.