Merhaba,
Komple eski siteye geçiş ne yazık ki mümkün değildir. Bu nedenle elimizdekini iyileştirmeye yönelik çalışmalar içerisinde olmamız ve sizlerden de bu yönde öneriler beklemekteyiz.
Önceki alışmış olduğunuz düzeni geri istemenizi anlayışla karşılıyorum, ancak kabul edersiniz ki sürekli olarak hatalar çıkartan ve sürekli olarak girişlerde sorun yaşanılan bir site kabul edilemez. Bu tarz sitelerin 7/24 kullanıcıların erişimine açık olması gerekmektedir. Önceki alt yapı, bu konuda yetersiz kalmakta ve güvenlik açıkları doğurmaktaydı. Bizlerde bu doğrultuda, yönetim ekibi ve üyelerimizin bir kısmının talepleri doğrultusunda alt yapımızı değiştirmiş bulunmaktayız.
Alışılmış bir düzenden vazgeçmenin kolay olmadığını ve senelerdir aynı alt yapıya sahip olan bir sitenin bu tarz bir değişime uğramasının kolay olmayacağını biliyorduk. Orada senelerin verdiği bir düzen vardı, her şey biranda olmadı yavaş yavaş düzene girdi. Burası da aynı şekilde bir düzene oturacaktır. Bu doğrultuda sizlerin görüş ve önerileri bizler için önemlidir. Burada yazılan tüm mesajları okuyorum ve gerekli notları alıyorum. En iyisini bulabilmek adına düzenleme çalışmalarımız devam edecektir.
Keyifli Forumlar.