Oyunu uplayden indirdim offline yapmak istiyorum olmuyo bitürlü bulamıyorum daha önce origins ve odysseyi offline yapmıştım vallhallada offline seçenegini bulamıyorum bitürlü
1 kere online oyuna gir, sonra uplayden çevrimdışı yap. Öyle dene, oyun bende var. Olmadı offline girmeyi denerim, belki artık offline oynamaya izin vermiyordur.
Bu seçenekten çevrimdışı olabilirsin. Ayrıca internet bağlantın olmadan Uplay i açarsan çevrimdışı başlat seçeneği çıkacaktır. Çevrimdışı olarak başlatarak internet bağlantısına gerek duymadan oynayabilirsin.
Ekli dosyayı görüntüle 241800
Bu seçenekten çevrimdışı olabilirsin. Ayrıca internet bağlantın olmadan Uplay i açarsan çevrimdışı başlat seçeneği çıkacaktır. Çevrimdışı olarak başlatarak internet bağlantısına gerek duymadan oynayabilirsin.
1 kere online oyuna gir, sonra uplayden çevrimdışı yap. Öyle dene, oyun bende var. Olmadı offline girmeyi denerim, belki artık offline oynamaya izin vermiyordur.
Muhtemelen arkadaş birinden hesap aldı ama bir kere o hesaptan online şekilde girip daha sonra offline şekilde oynaması gerek. Yanlış anladıysam direkt görmezden gel dostum.
Konu sahibi arkadaş iyi niyetimizi suistimal edip tüm uyarılara ve uyarı cezalarına rağmen sürekli flood yaptığını için konusu kapatılıp, süreli olarak banlanmıştır.Tekrar etmemesi dileğiyle, iyi forumlar.